Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

A331 Beehive Pendel, Messing
artek logoartek logo

A331 Beehive Pendel, Messing

DKK 11 650
A331 pendel fra Artek.
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

A331 Pendel, Messing

DKK 11 650

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

A331 pendel fra Artek, design af Alvar Aalto. Den klassiske lampe "bikuben" er en lamoe til dig som vil have lidt designerhistorie derhjemme. En lampe som er tidløs i sin form siden den blev skabt 1953. En penel som med garanti vil skabe opmærksomhed. Behageligt lys, smuk form og funktionel i sin rolle bliver denne lampe en perfekt spisebordslampe!

Egenskaber

Om varemærket
Artek blev grundlagt 1935 af fire unge idealister. Grundlæggerne var fortalare for en ny type af miljø til hverdagen og ville gøre en forskel i byudvikling, arkitektur og design. Idag er Artek kendte for at være dem, som har de mest innovative bidrag til moderne design hvor funktionalitet og tidløs æstetik er de væsentlige dele i deres produktskabelse. Arteks møbler finder man i alt fra almindelige hjem til kontorer, muséer og skoler.
Belysning Møbler Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Udendørsmøbler  Nyheder Tilbud Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null