Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Cirrata Bordlampe, Grå
Oblure - belysningOblure - belysning

Cirrata Bordlampe, Grå

DKK 4 715
Cirrata er en karakteristisk bordlampe designet af Markus Johansson for Göteborg-baseret Oblure.
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

Cirrata Bordlampe

DKK 4 715

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret

Produktinformation

Cirratas organiske form gør den til at spændende stykke design i hjemmet. Lyset fra lampen skaber et dramatisk skyggespil som minder om formen på en blæksprutte. Cirrata Bordlampe er fremstillet af aluminium og sandblæst i farverne hvis eller grå. Historien bag Cirrata er lang og det tog Markus Johansson hele seks år inden lampen endelig kunne lanceres. Idag findes lampen i butikker verden over. 

Egenskaber

Kontakt EU standard 
Volt 220-240v
Lyskilde indgår LED 3,2W
Tekstilkabel 180 cm med afbryder

Egenskaber

Om varemærket
Oblure er et svensk firma som fremstiller belysning af højeste kvalitet. Oblure har inspiration fra skandinavisk design som er minimalistisk, enkel og funktionel og som samtidig tilføjer det lille ekstra. Navnet kommer fra engelske "Object" og "Allure" som betyder lokkende objekt. Belysning lokker med et smukt og funktionelt design.
Belysning Møbler Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Udendørsmøbler  Nyheder Tilbud Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null