Inspiration
Søg
FavoritterFavoritter
Møbler

Hurtig leveringer

Over 13 000 produkter på lager

Altid prisgaranti

Shop/Inspiration/Sortere, samle og opbevare

Sortere, samle og opbevare

 

Ny er det nye år her endelig. Ud med det gamle og ind med det nye. Måske har du lige lavet et nytårsforsæt om at få et mere ryddeligt og organiseret hjem. Hvordan kan vi kombinere hjemmets praktiske funktioner med stil. Funktion uden friktion?

En ny hylde til at rydde det væk, som altid ligger på bænken? En kurv til at lægge vanterne i? Hvorfor ikke springe ud i at indrette hjemmekontoret, som i hele 2020 har skreget efter kærlighed.

Det er tid til for en gangs skyld at opdatere hjemmet ed lækre opbevaringsbokse, tænk langsigtet og skab en trendsikker opbevaring som matcher det øvrige af hjemmet.

3 skridt mod et mere harmonisk hjem R.O.I

 

Rens

Hvorfor flytte fra loft til loft? Skaf dig af med de sager du ikke anvender, rens ud! Kasser, genbrug eller sælg. Hvis du ikke har brug for at en ting et helt år, så har du nok ikke brug for den i det hele taget. Skab et system til at holde roden i trit. En ting ind - en sag ud, kan være en god rutine.

Need to have - Nice to have. Tag et aktivt valg om hvordan du vil prioritere lige nu.

 

Observer

Hvilken behov har du nu? Hvor i hjemmet roder det altid? Er der et sted du aldrig kan finde ro, og hvor tingene altid stabler sig op? Start der. Hvilken slags opbevaring har du behov for? Hylde, kasse eller i kommoden?

Anvend hele overfladen. Smart opbevaring til under sengen, højt oppe eller på indersiden af døren.

 

Investér

Nu kan du med god samvittighed investere i noget nyt. Måske vil du få mere nydelse af en flot entrékurv end en impulskøbt skjorte? Pludseligt er skrivebordshjørnet en del af dit hjem, hvor du stolt lader døren stå åben.

Mere inspiration

Indretning
Indretning

Perfect Storage - Work at home

Sidder du hjemme og arbejder? Glem ikke at et godt arbejdsmiljø fremmer både energi og motivation. Energityve som rodede skriveborde, overfyldte skabe og skuffer vil vi gerne være foruden. I efteråret 2021 får vi orden på vores hjemmekontor. Lad os hos Rum21 hjælpe til!

IndholdOpbevaring