Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Jack Outdoor Fodskammel, Naturlig / Sortlakeret Teak

Jack Outdoor Fodskammel, Naturlig / Sortlakeret Teak

DKK 4 487
Jack Outdoor fodskammel fra Ethnicraft med et elegant, eksklusivt formsprog med bløde afrundede former og højkvalitets materialer perfekt til terrassen og afslappede øjeblikke udenfor. Fodskammel med et elegant, eksklusivt formsprog med bløde afru...
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

Jack Outdoor Fodskammel

DKK 4 487

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Jack Outdoor fodskammel fra Ethnicraft med et elegant, eksklusivt formsprog med bløde afrundede former og højkvalitets materialer perfekt til terrassen og afslappede øjeblikke udenfor. Den har en massiv ramme i teak og en pude med et slidstærkt betræk og komfortabelt, hurtigtørrende skumfyld.

Kombinér fodskamlen med andre møbler fra kollektionen for en eksklusiv helhedsfølelse.

Godt at vide om fodskamlen


- Kombinér fodskamlen med andre Jack udendørsmøbler fra Ethnicraft.
- Til udendørs brug.
- Denne fodskammel er en del af Ethnicrafts Jack kollektionen.
- Findes i forskellige udformninger.
- Download PDF for mere information.
- Jack fodskammel fra Ethnicraft med et elegant, eksklusivt formsprog med bløde afrundede former og højkvalitets materialer perfekt til terrassen og afslappede øjeblikke udenfor.
- Den har en massiv ramme i teak og en pude med et slidstærkt betræk og komfortabelt, hurtigtørrende skumfyld.

Vedligeholdelse af fodskamlen
- Rengøres med en fugtig klud.
- Produktet kan maskinvaskes.
- Anvend et mildt, naturligt rengøringsmiddel.



Egenskaber

Om varemærket
Ethnicraft er en familie som fører designere og fabrikanter sammen for at skabe smukke møbler og dekoration som står stærkt gennem tiderne, Træ har altid været et af Ethnicrafts primære materialer da det giver møblerne en genuin og autentisk følelse. Ethnicraft arbejder ud fra et tankesæt som værner om de idéer og den emotionelle værdi som hvert møbel har. Ethnicraft fremstiller ikke bare møbler som udfylder en funktion. Alle møbler besidder et unikt udtryk som vækker følelser. Man arbejder også kontinuerligt for at minimere påvirkningen på miljøet gennem at genanvende træ og overvåge hele produktionsprocessen.
Belysning Møbler Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Udendørsmøbler  Nyheder Tilbud Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null