Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Oslo Wood Gulvlampe, Sort/Lyseblå
-13%

Northern

Oslo Wood Gulvlampe, Sort/Lyseblå

DKK 3 470DKK 3 990
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

Oslo Wood Gulvlampe, Sort/Beige

DKK 3 470

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret

Produktinformation

Oslo Wood gulvlampe fra Northern.Oslo Wood er en studiolampe med tredelt benstativ. Skærmen, som har over 2000 silketråde bundet med håndkraft, kan vinkles. Lampen gir et opadgående fast lys men også en indirekte lyseffekt via trådene i skærmen som gir et varmt og diffust lys.Oslo Wood sprider lys på samme måde som kan ses i skovene omkring Oslo. Strålerne af lys blir diffuse når de passerer gennom skærmen, ligesom konturerne af byen som oplyser himlen en mærk vinternat. Det er som om lyset filtreres gennem træerne og i lampen filtreres lyset gennem trådene i skærmen. Den opadrettede belysningen i Oslo Wood gir stærkere konturer af lys end de som når over trætoppene.

Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 3392 kr

Egenskaber

Om varemærket
Northern er en Nordisk skaber af belysning. De producerer designlamper og stemningslys inspireret af vores unikke nordiske natur, kultur, samfund og det specielle lys som omgiver os. Skaberne bag lamperne er både unge, 'up-coming' talenter og velrenomerede designere.
Belysning Møbler Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Udendørsmøbler  Nyheder Tilbud Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null