product
69602Panthella Gulvlampe, Hvid opal/akrylhttps://www.rum21.dk/panthella-gulvlampe-hvid-opal-akrylhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/3dd8df49-867e-4a58-89dc-d98f107f955fOutOfStock6277DKK/belysning/belysning/lamper/belysning/lamper/gulvlamperLouis Poulsen<p>Panthella gulvlampe fra Louis Poulsen, design Verner Panton.<br />Panthella Gulv har en organisk og velbalanseret form. Den har en halvkugleformet skærm, som gir en blød og behagelig lysfordeling.<br /><br /><span style="text-decoration: underline;">Historien bag produktet:</span><br />Verner Pantons Panthella, skabt 1971, er en af hans mer populære produkter. Det fundamentale lysprincip hentydede til at skabe en lampe hvori både fundament og skærm skulle agere reflektor. Lampens lyskilde er skjult under en mælkehvid, hemisfærisk akrylsskærm og et hvidt, trumpetlignende stativ bidrager til den smukke lysspredning og en velbalanseret form. Bordlampen er forsynet med en skærm som er nogot mindre for at give et mere konsekvent design for bordsbrug. Flere versioner fremstilledes under dens tidligere dage, men Panthella med hvid skærm og fod er den eneste version i produktion idag. "Hovedforemålet med mit arbejde er at provokere folk til at bruge sin fantasi." - Verner Panton.</p>6277

Panthella Gulvlampe, Hvid opal/akryl

DKK 6 277
Leveringstid: 3-4 uger (?)
Delbetal med Klarna (?)

Produktinformation

Panthella gulvlampe fra Louis Poulsen, design Verner Panton.
Panthella Gulv har en organisk og velbalanseret form. Den har en halvkugleformet skærm, som gir en blød og behagelig lysfordeling.

Historien bag produktet:
Verner Pantons Panthella, skabt 1971, er en af hans mer populære produkter. Det fundamentale lysprincip hentydede til at skabe en lampe hvori både fundament og skærm skulle agere reflektor. Lampens lyskilde er skjult under en mælkehvid, hemisfærisk akrylsskærm og et hvidt, trumpetlignende stativ bidrager til den smukke lysspredning og en velbalanseret form. Bordlampen er forsynet med en skærm som er nogot mindre for at give et mere konsekvent design for bordsbrug. Flere versioner fremstilledes under dens tidligere dage, men Panthella med hvid skærm og fod er den eneste version i produktion idag. "Hovedforemålet med mit arbejde er at provokere folk til at bruge sin fantasi." - Verner Panton.

Egenskaber

Anbefalinger

Her er nogle produkter, vi synes du kan lide.