product
178384Tapis Damier Gulvtæppe 170x240cm, Grå/Hvidhttps://www.rum21.dk/tapis-damier-gulvtappe-170x240cm-gra-hvidhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/905574ee-3de4-467c-8ac1-1ba8283cf5b8InStock2423DKK/taepper/taepper/uldtaepperDecotiqueTapis Dramier tæppe fra Decotique. Et håndfremstillet tæppe i god kvalitet – i blå farve med et ternet mønster. Dette er et enkelt, men elegant og stilrent tæppe som vil give rummet en rogivende og varm fornemmelse. Med den grå farve sammen med det hvide mønster får man indtryk af orden. Tæppet er fremstillet i 100 % glatvævet uld og har en slidstærk og snavnsafvisende overflade som gør at dette tæppe er let at vedligeholde. Noget som kan være godt at vide er, at alle tæpper fra Decotique er mærket med en Care & Fair etikette.<br /><br />Care & Fair er en organisation som kæmper for at forbedre vilkårene for familier i Indien ved at bygge og vedligeholde skoler og hospitaler. Det indebærer også at pengene går tilbage til Indien og bidrager med økonomisk støtte når det kommer til uddannelse og sygeplejevæsen til tæppedistriktets børn. <br /><br />Dette tæppe har målet 170x240 som er det mindste i serien Tapis Dramier. Denne størrelse gør at tæppet passer under et mindre bord eller spisebord.<br /><br />Vedligeholdelsesråd: Se PDF3461

Tapis Damier Gulvtæppe 170x240cm, Grå/Hvid

DKK 2 423DKK 3 461
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage
Certificeret af e-mærket
30 dages returret

Produktinformation

Tapis Dramier tæppe fra Decotique. Et håndfremstillet tæppe i god kvalitet – i blå farve med et ternet mønster. Dette er et enkelt, men elegant og stilrent tæppe som vil give rummet en rogivende og varm fornemmelse. Med den grå farve sammen med det hvide mønster får man indtryk af orden. Tæppet er fremstillet i 100 % glatvævet uld og har en slidstærk og snavnsafvisende overflade som gør at dette tæppe er let at vedligeholde. Noget som kan være godt at vide er, at alle tæpper fra Decotique er mærket med en Care & Fair etikette.

Care & Fair er en organisation som kæmper for at forbedre vilkårene for familier i Indien ved at bygge og vedligeholde skoler og hospitaler. Det indebærer også at pengene går tilbage til Indien og bidrager med økonomisk støtte når det kommer til uddannelse og sygeplejevæsen til tæppedistriktets børn.

Dette tæppe har målet 170x240 som er det mindste i serien Tapis Dramier. Denne størrelse gør at tæppet passer under et mindre bord eller spisebord.

Vedligeholdelsesråd: Se PDF

Egenskaber

Anbefalinger

Her er nogle produkter, vi synes du kan lide.