product
variable_136863Tapis Damier Gulvtæppe 200x300cm, Blå/Beigehttps://www.rum21.dk/tapis-damier-gulvtappe-300x400cm-bla-beige?selectedPartNo=178377https://az666937.vo.msecnd.net/67/4ebd4eef-8091-43a4-b618-2a7f5f7c2e55InStock4174DKK/taepper/taepper/uldtaepperDecotiqueTapis Dramier tæppe fra Decotique. Et håndfremstillet tæppe i god kvalitet – i blå farve med et ternet mønster. Dette er et enkelt, men elegant og stilrent tæppe som vil give rummet en rogivende og varm fornemmelse. Med den blå farve sammen med det beige mønster får man indtryk af orden. Tæppet er fremstillet i 100 % glatvævet uld og har en slidstærk og snavnsafvisende overflade som gør at dette tæppe er let at vedligeholde. Noget som kan være godt at vide er, at alle tæpper fra Decotique er mærket med en Care & Fair etikette.<br /><br />Care & Fair er en organisation som kæmper for at forbedre vilkårene for familier i Indien ved at bygge og vedligeholde skoler og hospitaler. Det indebærer også at pengene går tilbage til Indien og bidrager med økonomisk støtte når det kommer til uddannelse og sygeplejevæsen til tæppedistriktets børn. <br /><br />Dette tæppe har målet 300x400 som er det største i serien Tapis Dramier. Denne størrelse gør at tæppet passer til større rum med god plads.<br /><br />Vedligeholdelsesråd: Se PDF4174

Tapis Damier Gulvtæppe 200x300cm, Blå/Beige

DKK 4 174
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage
Certificeret af e-mærket
30 dages returret

Produktinformation

Tapis Dramier tæppe fra Decotique. Et håndfremstillet tæppe i god kvalitet – i blå farve med et ternet mønster. Dette er et enkelt, men elegant og stilrent tæppe som vil give rummet en rogivende og varm fornemmelse. Med den blå farve sammen med det beige mønster får man indtryk af orden. Tæppet er fremstillet i 100 % glatvævet uld og har en slidstærk og snavnsafvisende overflade som gør at dette tæppe er let at vedligeholde. Noget som kan være godt at vide er, at alle tæpper fra Decotique er mærket med en Care & Fair etikette.

Care & Fair er en organisation som kæmper for at forbedre vilkårene for familier i Indien ved at bygge og vedligeholde skoler og hospitaler. Det indebærer også at pengene går tilbage til Indien og bidrager med økonomisk støtte når det kommer til uddannelse og sygeplejevæsen til tæppedistriktets børn.

Dette tæppe har målet 300x400 som er det største i serien Tapis Dramier. Denne størrelse gør at tæppet passer til større rum med god plads.

Vedligeholdelsesråd: Se PDF

Egenskaber

Anbefalinger

Her er nogle produkter, vi synes du kan lide.