Nyheder
Belysning
-25%
Flos - logotype - Rum21.dkFlos - logotype - Rum21.dk

Toio Gulvlampe, Sort

DKK 6 610DKK 8 850
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

Toio Gulvlampe, Rød

DKK 6 610

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret

Produktinformation

Toio golvlampa från Flos är en lång och stilig lampa i mässing och stål. Den ger ett behagligt och indirekt ljus som kan justeras med dimmern som finns på kabeln. Designad av Achille Castiglioni och Pier Giacomo Castiglioni.

Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 5674 kr

Egenskaber

Om varemærket
Flos blev grundlagt 1962. Samme år startede firmaet produktionen af en række lamper, som blev nogle af de største klassikere indenfor italiensk industriel design. Et par af disse lamper er Arco og Splügen Brau, formgiveren af Achille og Piergiacomo Castiglioni som tak være sit tidsløse design og tekniske fordel stadigvæk produceres den dag idag.
Belysning Møbler Havemøbler  Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Jul Nyheder Tilbud null Inspiration Varemærker Designere Gavekort Gift Guide Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null