Nyheder
Belysning
9205 Bordlampe, Bambus
-27%
Gubi - logotype - Rum21.dkGubi - logotype - Rum21.dk

9205 Bordlampe, Bambus

DKK 5 243DKK 7 185
9205 er en bordlampe fra GUBI med et elegant og underspillet design, der med garanti vil tilføje et strejf af klasse og stil til din indretning.
Leveringstid:  2-3 uger

9205 Bordlampe

DKK 5 243

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Med sit klassiske design og pæne æstetik er denne lampe den perfekte kombination af elegance og funktionalitet. En af dens bedste egenskaber er lampeskærmen, som udsender et behageligt og blødt lys. Det er præcis den slags belysning, du har brug for til at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære i dit hjem. Og ikke nok med det, lampefoden er lavet af messing og har et smukt mønster, der giver dit rum et strejf af luksus. Denne lampe er designet af den anerkendte designer Paavo Tynell og er ikke kun et belysningstilbehør, men også et kunstværk. Den passer perfekt ind i ethvert indendørs miljø, uanset om det er i stuen, soveværelset eller på kontoret. Vi ved, at du vil elske at have denne bordlampe i dit hjem, give den til en, du holder af, eller endda placere den i dit arbejdsværelse for at skabe en inspirerende atmosfære.

Designet af Paavo Tynell.

Godt at vide om 9205 bordlampen


- 9205 er værdsat for den detaljerede lampefod i messing
- 9205 er også værdsat for det behagelige lys.
- Designet af Paavo Tynell.
- Kun til indendørs brug.
- Lyskilde medfølger ikke.


Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 5243 kr

Egenskaber

Om varemærket
GUBI er et dansk designfirma grundlagt i 1967 af forældrene af Jacob Gubi Olsen, som i dag driver virksomheden. GUBI har en vision om at skabe tidløst design med æstetik, innovation, funktionalitet og kvalitet som nøgleord. De vil altid være i spidsen for det moderne design, der stimulerer sanserne, er smukt og funktionelt. GUBI har skabt flere moderne design klassikere i samarbejde med kendte designere som Greta Grossman og GamFratesi.