Nyheder
Belysning

Affiliate

Information
KøbsvilkårLeveringsinformationReturer & ReklamationerBetalingsvilkårPrivatlivspolitik#yesrum21

Tjen penge gennem Rum21.dk - Ansøg til Rum21's affiliateprogram idag!

Har du en hjemmeside eller en blog, og vil tjene penge på den? Er du derudover interesseret i at linke til en af Danmarks ledende og mest ekspansive forhandlere af designmøbler og indretningsdetaljer på nettet?

Vi betaler op til 12% af hele ordrebeløbet for hver bestillende kunde du sender til Rum21.dk. Dette sker i samarbejde med Tradedoubler som kontrollerer alt som en uafhængig tredje part og efterfølgende udbetaler dine penge til dig.

Med vores generøse affiliateprovisioner er vi en af de shoppingsider som giver bedst udbetalt EPC til Tradedoublers affiliates. Som affiliate til Rum21.dk markedsfører du nogle af Europas ledende og mest eftertragtede varemærker/producenter og formgivere af møbler, belysning og hjemmeindretning. Hver måned tilkommer flere hundrede nye produkter i vores voksende sortiment. Lige nu har Rum21 over 200 varemærker.

Dit salg får også et ekstra skub på vejen via de reklamer som Rum21 har i TV, i indretningsmagasiner og på Radio. Vores mål er, at du som affiliate til Rum21 altid skal få godt betalt for dit arbejde at markedsføre Rum21. Så gå ikke glip af chancen til at være med og få del af tilvæksten og at dele på indtægterne! Hent vores banner via Tradedoubler eller direktlinke fra din blog/webbplads til www.rum21.dk.

Klik her og følg instruktionerne så er du hurtigt igang!

Allerede medlem hos TradeDoubler?

Så skal du bare søge efter vores ProgramID som er 210349.