Shop/Om os

Sig hej til nye Rum21.dk!

Room21 er blevet Rum21, vi går tilbage til vores oprindelse. Med undtagelse af et nyt navn (eller rettere sagt det navn, vi altid har haft i Sverige) og et nyt logo, kan du se frem til en ny hjemmeside og endnu mere eksklusivt og håndplukket  design og møbler, der kan arves gennem generationer. Vi håber du vil syntes om vores friske nye look.

Rum21 startede som et familiefirma 2006 i Borås i Sverige af Helén Rudholm og Gustaf Rudholm og overtogs af Royal Design Group 2014. Rum21 har siden start vokset stabilt og er idag en af Nordens ledende forhandlere af møbler og hjemmeindretning. Vores virksomhedsidé bygger på at sælge møbler og indretningsdetaljer af god kvalitet til privatpersoner og firmaer. Vores mål er, at altid kunne tilbyde vores kunder den bedste kvalitet, personlig service og vejledning.

Rum21.dk er e-mærke-certificeret, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Sagsbehandling, når du handler hos os.  Rum21.dk indgår i Royal Design Group AB, som også ejer RoyalDesign.dk, og de har 15 års erfaring af internethandel. Royal Design Group har foruden sine internetbutikker også otte fysiske butikker i Sverige. 

Til vores sortiment