Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

#yesrum21

Information
KøbsvilkårLeveringsinformationReturer & ReklamationerBetalingsvilkårAffiliatePrivatlivspolitik

Vi elsker at se dine billeder af vores produkter! Det kan ske at vi beder om lov til at anvende disse billeder med henblik på markedsføring på vores egne kanaler så som Instagram, Facebook, Pinterest, blog, nyhedsbreve, via butikskommunikation og kataloger samt øvrige kommunikationskanaler.

Gennem at besvare vores forespørgsel med hashtagget #yesrum21, godkender du følgende:

Du giver Royal Design Group AB (organisations nr 556573-2426) en ikke eksklusiv og global licens til at anvende samtlige billeder du har svaret #yesrum21dk til, til markedsføring i samtlige kommunikationskanaler.

Hermed verificerer du at:
1. Du ejer alle rettigheder til dine billeder.
2. Du har tilladelse fra alle eventuelle personer som figurere i dine billeder, at overføre rettighederne heri. 
3. Royal Design Group AB ikke krænker en tredje parts rettigheder eller bryder nogen lov.

Hermed frigøre du Royal Design Group AB fra alle forpligtelser til at betale dig for anvendelse af dine billeder og for de immaterielle rettigheder til disse i forbindelse med ovenstående beskrevet anvendelse. Hermed frigøre du og accepterer at holde Royal Design Group og alle personer som handler på Royal Design Groups vegne, skadesløse for alle eventuelle påstande, krav og ansvar uanset art, i forbindelse med anvendelse af billederne ifølge ovenstående beskrivelse.

Gennem at svare #yesrum21, godkender du altså at du har læst og forstået ovenstående vilkår. Ved spørgsmål angående dette er du altid velkommen til at kontakte os på mail: kundeservice@rum21.dk.