Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Aaro Loftslampe, Sort

Aaro Loftslampe, Sort

DKK 6 882
Aaro er en geometrisk smuk lampe fra DCW Éditions Paris designet af tyske Simon Schmitz.
Leveringstid:  4-6 uger

Aaro Loftslampe, Sort

DKK 6 882

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Aaro har et smukt formsprog med en tiltalende stilren æstetik. Schimtz ville skabe en svævende lampe da han designede Aaro. Han udgik fra lyskilden som er midtpunkt og skal ligne en flydende sfære. Den lange arm giver lampen dynamik og en skøn balance til helheden. I Aaro familien findes også en bord og væglampe.

Information
  • Kan lysdæmpes
  • Integreret LED lys
  • Loftkop Ø 160 mm
  • Størrelser 1800×720×160 mm
  • Læs manualen for tekniske detaljer

Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 4616 kr

Egenskaber

Om varemærket
DCWéditions blev grundlagt i 2008 af Philippe Cazer og Frédéric Winkler. Sammen ønskede de at skabe et brand, der samlede ikoniske genstande under ét tag. Et brand, der forenede genstande fra fortiden og nutiden, som delte den samme designethos: en ærlig enkelhed, der vil holde i generationer. Siden da har DCWéditions tilføjet flere og flere designere og deres værker til deres katalog og kan i dag prale af ikoniske genstande fra Bernard-Albin Gras, Bernard Schottlander, Bertrand Balas, Dominique Perrault, Gaëlle Lauriot-Prévost og Jacques Biny.