Nyheder
Møbler
icon/arCreated with Sketch.
Klik på AR symbolet og prøv møblerne hjemme! Sådan gør du

Acorn Lampeskærm, Sort / Messing

DKK 649
Lampeskærm fra Umage.
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

Acorn Lampeskærm

DKK 649

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Acorn lampeskærm fra Umage med et enkelt, pittoresk design med en smuk agernform. Den har en overdel i silikone med en ydre skal i glas og en kerne i aluminium. Loftophæng og lyskilde sælges separat. En perfekt detalje som bringer glæde til hverdagen.

Designet af Jacob Rudbeck.

Godt at vide om Acorn lampeskærmen


- Pittoresk design.
- Smuk agernform.
- E27
- Højde: 160 mm.
- Diameter: 140 mm.
- 15.0 Watt
- Vægt: 690 g .
- Lyskilde sælges separat.
- Ophæng sælges separat.


Egenskaber

Om varemærket
Umage er et dansk firma som fremstiller belysning med skandinaviskt design. Lamperne har karakter og er fremstillede af fjer, bomuld og plastik. Firmaet blev grundlagt 2008 og har allerede sine produkter i 40 forskellige lande. Deres smukke produkter passer ind i mange hjem og stile, alt fra romantisk til industriel miljø.
Møbler Belysning Indretning Servering Tæpper Tekstil Børn Havemøbler  Nyheder Tilbud Inspiration Varemærker Designere Gavekort Gift Guide Bæredygtighed Outdoor Season null Kundeservice Om Rum21 null null