Nyheder
Belysning
-20%

AJ Eklipta Væglampe/Loft Ø220 mm Hvid opal

DKK 2 760DKK 3 450
Leveringstid:  2-3 uger

AJ Eklipta Væglampe/Loft Ø220 mm Hvid opal

DKK 2 760

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

AJ Eklipta vägglampa från Louis Poulsen är designad av Arne Jacobsen. AJ Eklipta designades 1956 för rådhuset i Rödovre i Danmark och är en av Arne Jacobsens mest kända lampor. Den munblåsta glasskärmen i tre lager med en opal kärna har en klar kant som ger armaturen en klar avgränsning. Passar bra i hallen eller i vardagsrummet.

Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 2933 kr

Egenskaber

Om varemærket
Hos Louis Poulsen skal funktion og design supplere hinanden. Enkelhed kombineret med optimal lysteknik har gennem flere årtier skabt et produktprogram som passer alle arkitektoniske stilarter og kulturer. En lampe fra Louis Poulsen er en udemærket investering. Dens kvalitet og funktion står i mange år.
Belysning Møbler Havemøbler  Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Jul Nyheder Tilbud null Inspiration Varemærker Designere Gavekort Gift Guide Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null