Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Amanita 319 Bedlampe

Amanita 319 Bedlampe

DKK 11 095
Amanita 319 er en pullert fra Oluce med en stilfuld silhuet, der giver direkte lys. Den er designet af Mariana Pellegrino Soto og er perfekt til ethvert uderum.
Leveringstid:  6-8 uger

Amanita 319 Bedlampe

DKK 11 095

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Vi præsenterer Amanita 319-pullerten fra Oluce, som er indbegrebet af exceptionelt italiensk design og stil. Denne udendørs LED-lampe blev oprindeligt udtænkt af den innovative designer Mariana Pellegrino Soto i 2019 og lover at forvandle din have eller terrasse til en udendørs oase. Ud over funktionelt at give ren, direkte belysning fungerer Amanita 319-pullerten også som et kunstværk. Dens slanke, skrånende koniske stilk, mesterligt udformet i malet metal, har en chić-silhuet og en robust brun finish. Lad ikke mørket holde dine aftenmøder eller sene natlige eventyr tilbage. Amanita 319-pullerten er udstyret med en PMMA-transparent diffusorskive.

Designet af Mariana Pellegrino Soto. Originaldesign fra 2019.

Godt at vide om Amanita 319 bedlampen


- Amanita 319 er værdsat for det direkte lys
- Amanita 319 er også værdsat for den stilrene silhuet.
- Designet af Mariana Pellegrino Soto.
- Fremstillet af metal og PMMA.
- Lyskilde inkluderet.


Egenskaber

Om varemærket
Oluce blev grundlagt i 1945 af Giuseppe Ostuni, og er en af italiens ældste producneter af designbelysning. Mærket har siden begyndelsen af 50'erne været en banebrydende aktør inden for designbelysning og har samarbejdet med ikoner såsom Tito Agnoli, bröderna Castiglion, Joe Colombo, Vico Magistretti og Christophe Pillet. I dag er Oluce et mærke som fører fortiden, nutiden og fremtidens design sammen på en innovativ måde med nyskabende designere og spændende materialer.