Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Aria Lysekrone 75 cm, Transparent

Aria Lysekrone 75 cm, Transparent

DKK 9 090
Vi præsenterer Aria lysekrone fra SLAMP, et lysende mesterværk, der er et udtryk for Zaha Hadids visionære og dynamiske arkitektur.
Leveringstid:  4-6 uger

Aria Lysekrone

DKK 9 090

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Med en sømløs blanding af revolutionerende design og ikonisk æstetik giver det en ekstraordinær essens til både boliger og offentlige interiører og skaber en harmonisk forbindelse mellem individer og deres omgivelser.

Hadids mesterværk har 50 unikke "arme", der yndefuldt stråler rundt om en voluminøs LED-kilde og skaber en fængslende og hypnotiserende visning af lys og form.

Fremstillet i Italien. Designet af Zaha Hadid.

Godt at vide om Aria lysekronen


- Fremstillet i Italien.
- Genkendeligt, unikt design.
- Let luksus.
- Støvfri, antistatisk behandling.
- Designet af Zaha Hadid.
- Uden brug af hverken lim eller skruer.
- UV- og varmebestandig.
- Download PDF for mere information.


Egenskaber

Om varemærket
SLAMP er et italiensk lampemærke, som blev grundlagt i 1994 af Roberto Ziliani. Med sin kombination af banebrydende teknologi og kunstnerisk deisgn, har de skabt unikke og inspirerende lamper. Virksomheden har vundet internationale priser og er blevet populære blandt designere og designelskere verden over. Hovedkontoret og produktionen er baseret i Rom.
Belysning Møbler Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Udendørsmøbler  Nyheder Tilbud Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null