Nyheder
Belysning
Ariette 1 Loft/Væglampe, Stof
-34%
Flos - logotype - Rum21.dkFlos - logotype - Rum21.dk

Ariette 1 Loft/Væglampe, Stof

DKK 1 861DKK 2 800
Leveringstid:  6-8 uger

Ariette 1 Loft/Væglampe, Stof

DKK 1 861

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!

10-70% rabat på tusindvis af produkter

Cyber Week hos Rum21 er her! Denne uge er sidste chance for at få op til 70 % rabat på tusindvis af produkter. Vores Cyber Week-tilbud gælder indtil den 3. december, så sørg for at få fat i årets designkup, inden ugen slutter.

Til tilbuddet
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
Åbent køb indtil 31/1-2024
Gratis fragt!

Produktinformation

Ariette væglampe fra Flos, designet af Tobia Scarpa. Ariette er en flersidig lampe som kan bruges til både loft og væg. Takket være sin størrelse kan den fylde en betydende del af en væg og det bliver både smukt og stemningsfyldt. Ariette består af en dug som man spænder over et stålstativ og det bliver som et kunstværk i dit hjem.

Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 2103 kr

Egenskaber

Om varemærket
Flos blev grundlagt 1962. Samme år startede firmaet produktionen af en række lamper, som blev nogle af de største klassikere indenfor italiensk industriel design. Et par af disse lamper er Arco og Splügen Brau, formgiveren af Achille og Piergiacomo Castiglioni som tak være sit tidsløse design og tekniske fordel stadigvæk produceres den dag idag.
Belysning Møbler Jul Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Havemøbler  Nyheder Tilbud Cyber Week 2023 Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null