Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Arrangements Line Pendel LED 29W
-31%
Flos - logotype - Rum21.dkFlos - logotype - Rum21.dk

Arrangements Line Pendel LED 29W

DKK 3 605DKK 5 210
Arrangements Line er en pendel fra det velkendte mærke Flos.
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

Arrangements Line Pendel LED 29W

DKK 3 605

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Dette fantastiske produkt er ikke kun smukt at se på, det er også yderst nyttigt til at skabe den perfekte atmosfære i dit rum. Med den justerbare konfiguration kan du skabe dit eget unikke design, der passer perfekt til dit hjem. Arrangements Line-pendlen har en dæmpbar funktion, hvilket betyder, at du altid har kontrol over belysningen og kan justere den efter dit humør eller behov. Stellet er lavet af ekstruderet, buet pulverlakeret aluminium, og den optiske diffusor er lavet af platinsilikone, som giver et behageligt og blødt lys. Dette produkt er perfekt til dem, der ønsker noget ekstra til deres hjem og er på udkig efter belysning, der både er funktionel og smuk at se på. Giv dit rum et strejf af elegance, og lad Arrangements Line-pendlen være kronen på værket.

Originaldesign fra 2018. Designeren er Michael Anastassiades.

Godt at vide om Arrangements Line pendlen


- Kan dæmpes med dæmpningssystemerne; push, 1-10, potentiometer og DALI.
- Line kan ikke installeres alene, den skal kombineres med andre elementer fra serien.
- Transformer medfølger ikke.
- Designeren er Michael Anastassiades.
- Fra kollektionen Arrangements.
- Følg linket og lav din egen kombination, watt-tallet viser, hvilken transformer du skal bruge til netop dit armatur. https://flos.com/arrangements-configurator/#/


Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 3605 kr

Egenskaber

Om varemærket
Flos blev grundlagt 1962. Samme år startede firmaet produktionen af en række lamper, som blev nogle af de største klassikere indenfor italiensk industriel design. Et par af disse lamper er Arco og Splügen Brau, formgiveren af Achille og Piergiacomo Castiglioni som tak være sit tidsløse design og tekniske fordel stadigvæk produceres den dag idag.