Nyheder
Belysning
Asteria Pendel Medium, Saffron Yellow
-20%
icon/arCreated with Sketch.
Klik på AR symbolet og prøv møblerne hjemme! Sådan gør du

Asteria Pendel Medium, Saffron Yellow

DKK 1 999DKK 2 499
Asteria er en pendel fra Umage med et slankt design og innovativ LED-teknologi.
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

Asteria Pendel Medium

DKK 1 999

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!

10-70% rabat på tusindvis af produkter

Cyber Week hos Rum21 er her! Denne uge er sidste chance for at få op til 70 % rabat på tusindvis af produkter. Vores Cyber Week-tilbud gælder indtil den 3. december, så sørg for at få fat i årets designkup, inden ugen slutter.

Til tilbuddet
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
Åbent køb indtil 31/1-2024
Gratis fragt!

Produktinformation

Ønsker du at oplyse dit rum med en blanding af moderne design, innovativ teknologi og mesterligt håndværk? Mød Asteria Medium-pendlen fra Umage. Asteria er designet af Søren Ravn Christensen og er mere end bare en lampe - det er et statement. Det slanke, minimalistiske design og den indbyggede LED-teknologi sikrer, at denne lampe aldrig vil forsvinde i baggrunden eller gå af mode. Foretrækker du en blødere lysstemning? LED-panelet er fuldt dæmpbart og har en hvid diffusor, der giver et blidt og indbydende lys. Med Asteria bliver det spændende at personliggøre dit rum. De fås i forskellige flotte farver og størrelser og har alle et strejf af messingdetaljer, som du nemt kan skifte ud med stål eller sort, så de passer til din dynamiske stil. Uanset om du er til elegant design eller teknologiske fremskridt, giver Asteria dig det bedste fra begge verdener.

Designet af Søren Ravn Christensen.

Godt at vide om Asteria pendlen


- Asteria er værdsat for det elegante design
- Asteria er også værdsat for den indbyggede LED-teknologi.
- Giv din lampe nyt liv på få minutter ved at skifte metaldækslet. Købes separat.
- Fra kollektionen Asteria.
- Designet af Søren Ravn Christensen.
- Lyskilde inkluderet.


Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 1612 kr

Egenskaber

Om varemærket
Umage er et dansk firma som fremstiller belysning med skandinaviskt design. Lamperne har karakter og er fremstillede af fjer, bomuld og plastik. Firmaet blev grundlagt 2008 og har allerede sine produkter i 40 forskellige lande. Deres smukke produkter passer ind i mange hjem og stile, alt fra romantisk til industriel miljø.
Belysning Møbler Jul Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Havemøbler  Nyheder Tilbud Cyber Week 2023 Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null