Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Asteria Væglampe Lang, Nuance Mist
-21%

Asteria Væglampe Lang, Nuance Mist

DKK 1 345DKK 1 699
Asteria er en væglampe fra Umage med uovertruffen alsidighed og elegant design, som giver en stemningsfuld belysning, der kan tilpasses.
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

Asteria Væglampe Lang

DKK 1 345

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Umage Asteria-væglampen, der er omhyggeligt designet af Søren Ravn Christensen, rammer den perfekte balance mellem funktion og ynde. Denne vidunderlige lampe fås i to størrelser og passer til alle dine unikke rum med sin stilfulde tilpasningsevne. Uanset om den skaber en indbydende atmosfære i din entré eller giver et roligt lys til godnatlæsning, kan Asteria-væglampen det hele. Det er ikke bare en lampe, det er et statement piece, der løfter atmosfæren i dit hjem. Men Asteria handler ikke kun om udseende; den er også smart! Med en diskret dæmpbar knap på lampens skærm har du fuld kontrol over din belysning. Den lange model går endda et skridt videre og kan drejes fra side til side for øget anvendelighed.

Designet af Søren Ravn Christensen.

Godt at vide om Asteria væglampen


- Asteria er værdsat for det stemningsfyldte lys
- Asteria er også værdsat for den dæmpbare funktion.
- Fra kollektionen Asteria.
- Designet af Søren Ravn Christensen.
- Lyskilde inkluderet.


Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 1345 kr

Egenskaber

Om varemærket
Umage er et dansk firma som fremstiller belysning med skandinaviskt design. Lamperne har karakter og er fremstillede af fjer, bomuld og plastik. Firmaet blev grundlagt 2008 og har allerede sine produkter i 40 forskellige lande. Deres smukke produkter passer ind i mange hjem og stile, alt fra romantisk til industriel miljø.