Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Avia Lysekrone 100 cm, Hvid

Avia Lysekrone 100 cm, Hvid

DKK 11 590
Avia-lysekronen fra SLAMP er et fængslende armatur, der kombinerer kunst og funktionalitet problemfrit. Med sit unikke design tilføjer Avia-lysekronen et strejf af elegance og sofistikerethed til ethvert rum.
Leveringstid:  4-6 uger

Avia Lysekrone

DKK 11 590

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

I en perfekt konstruktion omgiver 50 forskellige Cristalflex®-lag den centrale lyskilde og omdanner lyset til en skulptur. Den innovative brug af materialer i lysekronen er et bevis på SLAMP's engagement i at flytte grænserne inden for belysningsdesign. Materialet er let, holdbart og giver en enestående lysdiffusion, hvilket resulterer i en indbydende glød, der fylder rummet med atmosfære og ro. Lysekronen er ikke kun visuelt fantastisk, den er også yderst funktionel. Den giver rigelig belysning, hvilket gør den til et ideelt valg til boliger og kommercielle rum. Uanset om den er installeret i en storslået foyer, en spisestue eller et stilfuldt kontor, så skaber Avia-lysekronen opmærksomhed og et slående fokuspunkt.

SLAMP, der er kendt for sin innovative tilgang til belysningsdesign, har endnu en gang leveret et mesterværk med Avia-lysestagen. Den kombinerer kunstnerisk kunnen, håndværk og funktionalitet for at skabe et unikt belysningsarmatur. Uanset om du ønsker at tilføje et strejf af luksus til dit hjem eller hæve stemningen i et kommercielt rum, er Avia-lysekronen et valg, der ikke vil skuffe.

Fremstillet i Italien. Designet af Zaha Hadid.

Godt at vide om Avia lysekronen


- Genkendeligt, unikt design.
- Let luksus.
- Støvfri, antistatisk behandling.
- Uden brug af hverken lim eller skruer.
- UV- og varmebestandig.
- Fremstillet i Italien.
- Designet af Zaha Hadid.
- Lyskilde medfølger ikke.
- Download PDF for mere information.


Egenskaber

Om varemærket
SLAMP er et italiensk lampemærke, som blev grundlagt i 1994 af Roberto Ziliani. Med sin kombination af banebrydende teknologi og kunstnerisk deisgn, har de skabt unikke og inspirerende lamper. Virksomheden har vundet internationale priser og er blevet populære blandt designere og designelskere verden over. Hovedkontoret og produktionen er baseret i Rom.
Belysning Møbler Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Udendørsmøbler  Nyheder Tilbud Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null