Nyheder
Møbler
-27%
Gubi - logotype - Rum21.dkGubi - logotype - Rum21.dk

Beetle Stol 4 Stk, Sort/ Sweet Pink

DKK 5 075DKK 6 999
Beetle stol 4 Stk fra Gubi. Tidløst og eksklusivt design.
Leveringstid:  2-3 uger

Beetle Stol 4 Stk, Sort/ Sweet Pink

DKK 5 075

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret

Produktinformation

Beetle stol 4-pack fra Gubi, designet af GamFratesi. Det er en elegant og tidløs stol, inspireret af billens anatomi, hvor skandinavisk enkelthed og funktionalitet møder eksklusivt, italiensk design. Dette er en helt ny version af Beetle stolen, der adskiller sig fra den tidligere, fordi den ikke er stoppet, men har sæde og ryg i plast. Et ukompliceret og stilrent design med klassisk formsprog gør, at den passer godt i de fleste hjem og miljøer, perfekt rundt om et spisebord i køkkenet eller stuen. Stolene leveres umonteret.

Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 5075 kr

Egenskaber

Om varemærket
GUBI er et dansk designfirma grundlagt i 1967 af forældrene af Jacob Gubi Olsen, som i dag driver virksomheden. GUBI har en vision om at skabe tidløst design med æstetik, innovation, funktionalitet og kvalitet som nøgleord. De vil altid være i spidsen for det moderne design, der stimulerer sanserne, er smukt og funktionelt. GUBI har skabt flere moderne design klassikere i samarbejde med kendte designere som Greta Grossman og GamFratesi.
Møbler Belysning Indretning Servering Tæpper Tekstil Børn Havemøbler  Nyheder Tilbud Inspiration Varemærker Designere Gavekort Gift Guide Bæredygtighed Outdoor Season null Kundeservice Om Rum21 null null