Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Bestlite BL7 Væglampe, Krom / Hvid
-36%
Gubi - logotype - Rum21.dkGubi - logotype - Rum21.dk

Bestlite BL7 Væglampe, Krom / Hvid

DKK 2 504DKK 3 919
Bestlite BL7 er en væglampe fra GUBI med en historisk Bauhaus-inspiration og et ikonisk design, der er perfekt til retningsbestemt belysning.
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

Bestlite BL7 Væglampe

DKK 2 504

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Træd ind i en verden af tidløs elegance med Bestlite BL7-væglampen, der bringer historien ind i dit hjem med sin historiske fortid og upåklagelige design. Lampen blev fremstillet i 1930 af Robert Dudley Best, som var dybt påvirket af Bauhaus-æraen, og den er et vidnesbyrd om design, der holder gennem tiderne. Det er ikke bare en lampe; det er et stykke historie, der har oplyst skrivebordene hos dignitarer, herunder den ikoniske britiske premierminister, Winston Churchill. Med sine slanke linjer, justerbare skærm og et udvalg af overflader er Bestlite BL7 perfekt til at skabe en stemning i dit soveværelse, tilføje karakter til din gang eller give fokuseret belysning over en køkkenbordplade.

Designet af Robert Dudley Best. Originaldesign fra 1930.

Godt at vide om Bestlite BL7 væglampen


- Bestlite BL7 er værdsat for det ikoniske design
- Bestlite BL7 er også værdsat for det retningsbestemte lys.
- Findes i forskellige varianter.
- Designet af Robert Dudley Best.
- Lyskilde medfølger ikke.

Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 2509 kr

Egenskaber

Om varemærket
GUBI er et dansk designfirma grundlagt i 1967 af forældrene af Jacob Gubi Olsen, som i dag driver virksomheden. GUBI har en vision om at skabe tidløst design med æstetik, innovation, funktionalitet og kvalitet som nøgleord. De vil altid være i spidsen for det moderne design, der stimulerer sanserne, er smukt og funktionelt. GUBI har skabt flere moderne design klassikere i samarbejde med kendte designere som Greta Grossman og GamFratesi.