product
variable_117745Betræk Le Grand Air, Green Pearhttps://www.rum21.dk/betrak-le-grand-air-carbon-dust?selectedPartNo=167147https://az666937.vo.msecnd.net/67/96f2201a-23cb-400b-9511-bc03e00064f1InStock6418DKK/mobler/mobler/tilbehor-mobler/mobler/tilbehor-mobler/betraekDecotiqueØnsker du at varierer farven (Stoffet) på din Le Grand Air sofa? Så kan vi tilbyde muligheden for at købe ekstrabetræk til din sofa. Stoffet er fremstillet i 100% smukt, blødt vasket hør. Fyldigt og med en enestående struktur og drapering. Dette hør er tungt og slidstærk med en naturlig charme og karakter. Samtlige farver i Le Grand Air sofabetræk kan købes separat, til dig der ønsker at varierer farven på din sofa. <br /><br />Når du køber et betræk til Le Grand Air indgår en komplet serie = betræk til selve sofarammen, betræk til 2 siddehynder samt 7 ryghynder. Betrækket er let at rengøre da det kan tages af. <br /><br />Observer at der altid følger et betræk med når du køber Le Grand Air soffa i en given farve og at det er valgfrit at tilkøbe ekstra betræk.6418

Betræk Le Grand Air, Green Pear

DKK 6 418
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage
Certificeret af e-mærket
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Ønsker du at varierer farven (Stoffet) på din Le Grand Air sofa? Så kan vi tilbyde muligheden for at købe ekstrabetræk til din sofa. Stoffet er fremstillet i 100% smukt, blødt vasket hør. Fyldigt og med en enestående struktur og drapering. Dette hør er tungt og slidstærk med en naturlig charme og karakter. Samtlige farver i Le Grand Air sofabetræk kan købes separat, til dig der ønsker at varierer farven på din sofa.

Når du køber et betræk til Le Grand Air indgår en komplet serie = betræk til selve sofarammen, betræk til 2 siddehynder samt 7 ryghynder. Betrækket er let at rengøre da det kan tages af.

Observer at der altid følger et betræk med når du køber Le Grand Air soffa i en given farve og at det er valgfrit at tilkøbe ekstra betræk.

Egenskaber

Anbefalinger

Her er nogle produkter, vi synes du kan lide.