Nyheder
Belysning
Bilboquet Bordlampe, Sage
-19%
Flos - logotype - Rum21.dkFlos - logotype - Rum21.dk

Bilboquet Bordlampe, Sage

DKK 1 800DKK 2 218
Bilboquet er en bordlampe fra FLOS med et legende, men præcist og justerbart design, der passer perfekt til enhver indretning.
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

Bilboquet Bordlampe

DKK 1 800

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Gør dig klar til at oplyse dit rum med stil med Bilboquet-bordlampen fra FLOS! Bilboquet er designet af den anerkendte canadiske designer Philippe Malouin og er inspireret af et fransk boldspil fra det 16. århundrede, som tilfører din indretning en legende, men præcis æstetik. Denne dragende bordlampe er et lysinstrument og en samtalestarter med sit unikke design inspireret af magnetiske kugleled. Dens fulde bevægelsesradius er en game-changer, der gør det nemt at justere for fokuseret lys, uanset hvor du har brug for det - læsning ved sengen eller arbejde på skrivebordet. Bilboquet har en monokrom æstetik, der tilføjer raffinement til dit rum. Den matchende ledning med afbryder supplerer lampens farveskema, samtidig med at den sikrer problemfri brug.

Designet af Philippe Malouin. Originaldesign fra 2023.

Godt at vide om Bilboquet bordlampen


- Bilboquet er værdsat for det justérbare design
- Bilboquet er også værdsat for den ensfarvede æstetik.
- Bordlampe i polykarbonat.
- Designet af Philippe Malouin.


Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 1756 kr

Egenskaber

Om varemærket
Flos blev grundlagt 1962. Samme år startede firmaet produktionen af en række lamper, som blev nogle af de største klassikere indenfor italiensk industriel design. Et par af disse lamper er Arco og Splügen Brau, formgiveren af Achille og Piergiacomo Castiglioni som tak være sit tidsløse design og tekniske fordel stadigvæk produceres den dag idag.