Nyheder
Belysning

Binic Bordlampe, Rød (Special Edition)

DKK 1 159
Bordlampe fra Foscarini.
Midlertidigt udsolgt

Binic Bordlampe

DKK 1 159

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Binic bordlampe fra Foscarini med et kompakt design i ABS-plastik og polykarbonat med en munter form perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Lampen har en transparent ledning med en kontakt. En perfekt detalje som bringer glæde til hverdagen.

Designet af Ionna Vautrin.

Godt at vide om Binic bordlampen
- Kompakt design.
- Fremstillet af ABS-plastik og polykarbonat.
- Munter form.
- Transparent ledning.
- E14
- Dybde: 140 mm.
- Højde: 200 mm.
- IP-klasse: IP 20.
- 12,0 Watt
- Ledningslængde: 1900 mm.
- Vægt: 600 g .
- Lyskilde sælges separat.


Egenskaber

Om varemærket
Foscarini er et belysningsfirma som designer typiske italienske lamper. Foscarïni kendetegnes af element som forskning og innovation, fokus på kvalitet og en produktcentreret kultur som er et resultat af god design. Virksomheden har over 2,500 forhandlere i lande som sælger deres smukke lamper.
Belysning Møbler Havemøbler  Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Jul Nyheder Tilbud null Inspiration Varemærker Designere Gavekort Gift Guide Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null