Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Birdy Bordlampe, Hvid/Stål

Northern

Birdy Bordlampe, Hvid/Stål

DKK 2 677
Leveringstid:  6-8 uger

Birdy Bordlampe, Sort/Messing

DKK 2 677

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Birdy bordlampe fra Northern, designet af Birger Dahl. En moderne og minimalistisk lampe som er en rigtig designklassiker. Lampen blev designet og fremstillet allerende 1952 i Norge og blev belønnet med priser for sin form og sit udseende. Nu er den igen i produktion og vil forgylde mange hjem med sin skønhed. Den er stilren og enkel, men har detaljer som gør den lidt mere sej end andre lamper. Kontrasten mellem den sorte matte overflade og den blanke messing gør at lampen bliver en flot indretningsdetalje. Lyset reflekteres og er behageligt med en tydelig lyspunkt.

Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 2677 kr

Egenskaber

Om varemærket
Northern er en Nordisk skaber af belysning. De producerer designlamper og stemningslys inspireret af vores unikke nordiske natur, kultur, samfund og det specielle lys som omgiver os. Skaberne bag lamperne er både unge, 'up-coming' talenter og velrenomerede designere.