Inspiration
Søg
FavoritterFavoritter
Møbler
En kat som tænder en lampe ?????Her var det tomt
Udforske vores sortiment
NyhederVaremærkerTilbudInspirationDesignere

Hurtig leveringer

Over 13 000 produkter på lager

Altid prisgaranti

Sidste chance ved Black Week 2021
Sidste chance ved Black Week 2021

Black Week offers to your inbox!Abonnér på vores nyhedsbrev og modtag information om alle vores Black Week-tilbud direkte i din indbakke.
Aktuel kampagne
Tilbud på Flowerpot
Flowerpot er en serie af lamper fra &Tradition, designet af Verner Panton. Flowerpot er blevet et af de store designikoner i vores moderne tid og er opkaldt efter Flower Power-æraen i 1960'erne. Lampen bliver en uimodståelig detalje i hjemmet, der ikke kun minder dig om dens historie, men som også har et tidløst design, der kommer til at holde mange år frem.
Aktuel kampagne
Tilbud på Hashira
Hashira er en serie af lamper fra Menu, designet af Norm Architects. Hashira har en smuk form med et asiatisk formsprog, der afgiver en blød og varm glød. Serien består af bordlampe, gulvlampe og pendler i flere forskellige modeller.

Vinterens lysglimt

Læs mere
Læs mere
Black Friday 2021 på Rum21

Hvornår er det Black Friday 2021?

Black Friday finder sted i slutningen af november, og i løbet af ugen, Black Week, vil vi havetilbud på en lang række produkter inden for belysning, boligindretning og møbler. Benyt lejligheden til at shoppe julegaver til dig selv, dine venner og din familie til ekstra lave priser allerede i slutningen af november på Rum21.dk. Velkommen online.

Hvad er Black Friday?

Black Friday er en shoppinghøjtid, der stammer fra USA og markerer starten på julehandlen, som begynder efter Thanksgiving. I Danmark blev Black Friday en populær shoppingdag i begyndelsen af 2010'erne, da flere og flere butikker begyndte at markere dagen. I dag har mange e-handelsbutikker såvel som fysiske butikker ekstra gode tilbud i løbet af ugen og Black Friday-weekenden. Selv mandagen efter Black Week, Cyber Monday, byder på gode tilbud, som du ikke vil gå glip af.

Hvilke Black Friday-tilbud finder du påm Rum21?

Hos Rum21 finder du fantastiske nye Black Friday-tilbud på møbler, belysning, boligindretning og tekstiler fra den 21-29. november. I løbet af ugen vil vi have ekstra gode priser på mange af vores mest populære mærker, så sørg for at holde dig opdateret med dagens eksklusive tilbud ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev! Nedtællingen er begyndt til efterårets store designfest i Rum21.