Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Block Lampe Mini, Clear
-24%
Design House StockholmDesign House Stockholm

Block Lampe Mini, Clear

DKK 1 082DKK 1 429
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

Block Lampe Mini, Clear

DKK 1 082

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Block Lamp mini bordlampe fra Design House Stockholm, design Harri Koskinen.
Blocklampen fra Design House Stockholm er blevet et af Skandinaviens mest velkendte designobjekt og den har vundet flere international priser. Blandt andet har den fået pris i kategorien " Best products" på Accent Show New York 1990. Hver del af lampen håndstøbes og køles ned for at den ikke skal revne ved karftige temperatur forskelle. Den matte pæreform er sandblæst. De ser ud som en stor pære som skaber lyset, men i virkligheden er det en meget lille pære. Den kan placeres på gulvet, på hylden, i vinduet eller hvor man nu behøver en lyskilde.

Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 965 kr

Egenskaber

Om varemærket
Design House Stockholm blev grundlagt af Anders Färdig. Design House Stockholm startede som et kreativt produktudviklingsfirma for andre varemærker 1992. År 1997 startede produktlanceringen, først ude var Harri Koskinens Block Lamp som hurtigt blev en verdenssucces. Design House Stockholm mål er, at være et spejl af det bedste fra skandinavisk design.