Nyheder
Belysning
Block Lampe Sort Ledning
-20%
Design House StockholmDesign House Stockholm

Block Lampe Sort Ledning

DKK 1 424DKK 1 790
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

Block Lampe Sort Ledning

DKK 1 424

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!

10-70% rabat på tusindvis af produkter

Cyber Week hos Rum21 er her! Denne uge er sidste chance for at få op til 70 % rabat på tusindvis af produkter. Vores Cyber Week-tilbud gælder indtil den 3. december, så sørg for at få fat i årets designkup, inden ugen slutter.

Til tilbuddet
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
Åbent køb indtil 31/1-2024
Gratis fragt!

Produktinformation

Block Lamp bordlampe fra Design House Stockholm, design Harri Koskinen.
Blocklampen fra Design House Stockholm er blevet et af Skandinaviens mest velkendte designobjekt og den har vundet flere internationale præmier. Blandt andet har den fået tildelt præmie i kategorien "Best Products" på Accent Show Bew York, 1999. Hver del af lampen håndstøbes og køles ned for at den ikke skal revne ved kraftige temperaturforskelle. Den matte pæreform er sandblæst. Det ser ud som om en stor pære skaber lyset, men i virkligheden er det en meget lille pære. Den kan placeres på gulvet, på hylden, i vinduet eller hvor man nu behøver en lyskilde.

Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 1340 kr

Egenskaber

Om varemærket
Design House Stockholm blev grundlagt af Anders Färdig. Design House Stockholm startede som et kreativt produktudviklingsfirma for andre varemærker 1992. År 1997 startede produktlanceringen, først ude var Harri Koskinens Block Lamp som hurtigt blev en verdenssucces. Design House Stockholm mål er, at være et spejl af det bedste fra skandinavisk design.
Belysning Møbler Jul Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Havemøbler  Nyheder Tilbud Cyber Week 2023 Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null