Nyheder
Belysning
Bourgie Bordlampe, Klar
Kartell - møbler - logo - Rum21.dkKartell - møbler - logo - Rum21.dk

Bourgie Bordlampe, Klar

DKK 3 073
Bourgie bordlampe fra Kartell med et klassisk, innovativt design med en tredelt lampefod, en stor, rillet lampeskærm og en justérbar højde.
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

Bourgie Bordlampe

DKK 3 073

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
Åbent køb indtil 31/1-2024
Gratis fragt!

Produktinformation

Bourgie bordlampe fra Kartell med et klassisk, innovativt design med en tredelt lampefod, en stor, rillet lampeskærm og en justérbar højde.

Polykarbonat 2.0 er en særlig type materiale skabt af Kartell. Det er fremstillet ved brug af andengenerations vedvarende polymer, der kommer fra cellulose og papiraffald. Processen der bruges til at fremstille det er certificeret af ISCC, hvilket betyder, det opfylder særlige standarder for miljøsikkerhed. Designet af Ferruccio Laviani.

Godt at vide om Bourgie bordlampen


- Klassisk, innovativt design.
- Tredelt lampefod.
- Stor, rillet lampeskærm.
- Justérbar højde.
- Designet af Ferruccio Laviani.


Egenskaber

Om varemærket
Kartell er et av verdens ledende firmaer indenfor salg af designede møbler. Som verdensledende indenfor anvendelse af plastikmateriale producerer Kartell en originel, varieret og bred kollektion som er unik. Siden starten 1949 har de vundet den prestigefulde designpris 'Compasso 'Compasso d’Oro' ni gange.
Belysning Møbler Jul Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Havemøbler  Nyheder Tilbud Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null