Nyheder
Møbler
-27%

Bumling Pendel 60cm, Hvid

DKK 5 362DKK 7 388
Leveringstid:  3-4 uger

Bumling Pendel 60cm, Hvid

DKK 5 362

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Bumling pendel 60 cm fra ateljé Lyktan, designet af Anders Pehrson (1968). Bumling pendelen er en ægte designklassiker, der blev designet tilbage i 1968. Pendelen har en skærm i rødlakeret aluminium og lameller i plast, der spreder lyset smukt uden at blænde. Pendelen er velegnet som køkkenlampe eller til kontoret med sit tidløse design. Pendelledning 3x0,75 mm², L=3 m stik med jord.

Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 5396 kr

Egenskaber

Om varemærket
Ateljé Lyktan blev grundlagt i 1934 af designeren Hans Bergström med fokus på fremstilling af armaturer til offentlige miljøer og designorienteret hjem. ateljé Lyktan har en tydelig vision gældende innovation og moderne teknik der, kombineret med unik skaberglæde, fremstiller miljøvenlig belysning til den kræsne forbruger. ateljé Lyktan har under årene levereret flere designklassiker som Bumling, Asplund og Struten.
Møbler Belysning Indretning Servering Tæpper Tekstil Børn Havemøbler  Nyheder Tilbud Inspiration Varemærker Designere Gavekort Gift Guide Bæredygtighed Outdoor Season null Kundeservice Om Rum21 null null