Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Bumling Pendel 60cm, Hvid

Bumling Pendel 60cm, Hvid

DKK 7 388
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

Bumling Pendel 60cm, Hvid

DKK 7 388

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Bumling pendel 60 cm fra ateljé Lyktan, designet af Anders Pehrson (1968). Bumling pendelen er en ægte designklassiker, der blev designet tilbage i 1968. Pendelen har en skærm i hvidlakeret aluminium og lameller i plast, der spreder lyset smukt uden at blænde. Pendelen er velegnet som køkkenlampe eller til kontoret med sit tidløse design. Pendelledning 3x0,75 mm², L=3 m stik med jord.

Egenskaber

Om varemærket
Ateljé Lyktan blev grundlagt i 1934 af designeren Hans Bergström med fokus på fremstilling af armaturer til offentlige miljøer og designorienteret hjem. ateljé Lyktan har en tydelig vision gældende innovation og moderne teknik der, kombineret med unik skaberglæde, fremstiller miljøvenlig belysning til den kræsne forbruger. ateljé Lyktan har under årene levereret flere designklassiker som Bumling, Asplund og Struten.