Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Cannonball Cluster 3 Loftslampe, Hvid
-18%

Cannonball Cluster 3 Loftslampe, Hvid

DKK 576DKK 699
Hæng lyset på en unik og tidløs måde med Cannonball Cluster fra Umage.
Midlertidigt udsolgt

Cannonball Cluster 3 Loftslampe, Hvid

DKK 576

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Cannonball cluster fra Umage er en diskret model fremstillet i blød silikone og passer til tre lamper. Ophængningen muliggør en tidløs og unik måde at lyssætte et rum. Ledningen er i tekstil og passer til E27 og har en længde på 2,5 m. Findes i sort og hvid.


Designeren til Cannonball Cluster er danske Søren Ravn Christensen, som også står bag designet på den populære fjerlampe Eos. Hvorend hans armaturer placeres bliver lamperne et blikfang.  

Mærket Umage hed tidligere VITA copenhagen

Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 699 kr

Egenskaber

Om varemærket
Umage er et dansk firma som fremstiller belysning med skandinaviskt design. Lamperne har karakter og er fremstillede af fjer, bomuld og plastik. Firmaet blev grundlagt 2008 og har allerede sine produkter i 40 forskellige lande. Deres smukke produkter passer ind i mange hjem og stile, alt fra romantisk til industriel miljø.