Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

CDC.1 Loungestol, Around Bouclé Dedar 141 / Antik Messing Fod
-22%
Gubi - logotype - Rum21.dkGubi - logotype - Rum21.dk

CDC.1 Loungestol, Around Bouclé Dedar 141 / Antik Messing Fod

DKK 18 399DKK 23 517
CDC.1 er en loungestol fra GUBI med tilspidsede ben, der er kendetegnet ved sin elegante silhuet og dynamiske, kantede linjer.
Leveringstid:  2-3 uger

CDC.1 Loungestol

DKK 18 399

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret

Produktinformation

CDC.1 loungestolen er en perfekt kombination af stil og komfort. Med sin elegante silhuet og tilspidsede ben giver den dit hjem et moderne og sofistikeret præg. Lænestolen er designet af den anerkendte designer Carlo de Carli og bærer hans karakteristiske stil med dynamiske, kantede linjer og komfortable armlæn. Det bløde sæde giver en høj grad af komfort til en afslappende stund eller til at hænge ud med venner og familie. Denne loungestol er ideel til alle, der sætter pris på strømlinet funktionalitet og en legende finurlighed i deres hjem. Den passer perfekt ind i moderne hjem og kan placeres både i stuen og i et hyggeligt hjørne. Uanset om du har brug for et sted at slappe af efter en lang dag eller en behagelig stol til at modtage gæster, vil CDC.1 være den perfekte ledsager. Tag en bog og en kop kaffe med, og nyd et øjebliks luksus i dit eget hjem.

Designet af Carlo de Carli. Originaldesign fra 1951.

Godt at vide om CDC.1 loungestolen


- CDC.1 er værdsat for den elegante silhuet
- Bekvemt, gennemtænkt design.
- Bagside i læder.
- Designet af Carlo de Carli.
- Download PDF for mere information.


Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 16099 kr

Egenskaber

Om varemærket
GUBI er et dansk designfirma grundlagt i 1967 af forældrene af Jacob Gubi Olsen, som i dag driver virksomheden. GUBI har en vision om at skabe tidløst design med æstetik, innovation, funktionalitet og kvalitet som nøgleord. De vil altid være i spidsen for det moderne design, der stimulerer sanserne, er smukt og funktionelt. GUBI har skabt flere moderne design klassikere i samarbejde med kendte designere som Greta Grossman og GamFratesi.