Nyheder
Belysning
Circum Vægspejl Ø50 cm, Sort
-25%
AYTMAYTM

Circum Vægspejl Ø50 cm, Sort

DKK 748DKK 999
Circum spejl fra AYTM. Et moderne rundt spejl som løfter rummet og bliver en flot detalje som gør at rummet føles større.
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

Circum Spejl Small Ø70cm, Sort

DKK 748

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Circum spejl fra AYTM. Et moderne rundt spejl som løfter rummet og bliver en flot detalje som gør at rummet føles større. Circum passer både som sminkespejl i badeværelset og som indretningsdetalje i øvrige rum. Circum har en bagside i træ og spejlet skal rengøres med varmt vand eller med spejlpuds og en mikrofiberklud for at beholde sin blanke overflade.

Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 710 kr

Egenskaber

Om varemærket
AYTM drives af parret Kathrine og Per Gran Hartvigsen succes været i branchen siden 2004. Duoen har designet og importeret møbler med høj kvalitet til førende møbelkæder og har stor erfaring med trendspotting, at udvikle vores egne designs og fremstilling af møbler til hjemmet. AYTM er deres nye projekter med unikke og inspirerende design kvalitet til design elskere.
Belysning Møbler Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Udendørsmøbler  Nyheder Tilbud Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null