Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Clizia Bordlampe Bærbar, Hvid
-16%

Clizia Bordlampe Bærbar, Hvid

DKK 2 320DKK 2 750
Vi præsenterer den fantastiske Clizia Mama Non Mama bærbare bordlampe fra SLAMP, som er en fængslende blanding af naturinspireret design og alsidig funktionalitet.
Leveringstid:  4-6 uger

Clizia Mama Non Mama Bordlampe Bærbar

DKK 2 320

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Denne trådløse og fuldt genopladelige lygte følger med dig, uanset hvor du går. Forestil dig det fortryllende lys fra en buket, der pryder dine udendørs middage og skaber den perfekte stemning til uforglemmelige sammenkomster. Forestil dig den varme udstråling fra denne lampe, der oplyser dit afslappende bad og skaber en beroligende atmosfære, der slapper af og forynger dig. Start din dag med en indbydende omfavnelse, når Clizia Mama Non Mama forgylder dine morgener med sin blide glød. Derudover fungerer den som et ideelt midtpunkt på ethvert bord og udstråler en unik elegance, der fanger opmærksomheden og tilføjer et strejf af raffinement til din indretning.

Denne bærbare bordlampe er designet med fokus på bekvemmelighed og har et dæmpbart LED-system, der kan tilpasses til ethvert sted og enhver lejlighed. Med en batterilevetid på op til 60 timer sikrer den langvarig belysning, der tilpasser sig dine behov.

Fremstillet i Italien. Designet af Adriano Rachele.

Godt at vide om Clizia Mama Non Mama bordlampen


- Fremstillet i Italien.
- Genkendeligt, unikt design.
- Let luksus.
- Støvfri, antistatisk behandling.
- Designet af Adriano Rachele.
- Uden brug af hverken lim eller skruer.
- UV- og varmebestandig.
- Download PDF for mere information.


Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 1820 kr

Egenskaber

Om varemærket
SLAMP er et italiensk lampemærke, som blev grundlagt i 1994 af Roberto Ziliani. Med sin kombination af banebrydende teknologi og kunstnerisk deisgn, har de skabt unikke og inspirerende lamper. Virksomheden har vundet internationale priser og er blevet populære blandt designere og designelskere verden over. Hovedkontoret og produktionen er baseret i Rom.