Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Clizia Mama Non Mama Væg-/Loftslampe 32 cm, Guld
-6%

Clizia Mama Non Mama Væg-/Loftslampe 32 cm, Guld

DKK 2 344DKK 2 500
Vi præsenterer den fortryllende Clizia Mama Non Mama lofts-/væglampe fra SLAMP, en strålende fejring af glæde, femininitet og det dybe bånd af hengivenhed.
Leveringstid:  4-6 uger

Clizia Mama Non Mama Væg-/Loftslampe

DKK 2 344

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Clizia Mama Non Mama er håndlavet med omhyggelig omhu og er fremstillet af det fineste Cristalflex®-materiale, hvilket sikrer en unik og forførende tilstedeværelse. Med det magnetiske ophængningssystem bliver installationen en leg, så du uden besvær kan bringe denne lampes skønhed til ethvert loft eller væg. Dens delikate kronblade fletter sig harmonisk sammen og danner en lysende bouquet, der udstråler balance og friskhed. Forkæl dig selv med Clizia Mama Non Mama loft- / væglampe fra SLAMP - et mesterværk, der forener kunstnerisk kunnen, håndværk og følelsesmæssig resonans. Lad den blive centrum for dit rum og udstråle en tidløs charme, der efterlader et varigt indtryk på alle, der betragter den.

Designet af Adriano Rachele.

Godt at vide om Clizia Mama Non Mama Væg-/loftslampen


- Fremstillet i Italien.
- Genkendeligt, unikt design.
- Let luksus.
- Støvfri, antistatisk behandling.
- Designet af Adriano Rachele.
- Uden brug af hverken lim eller skruer.
- UV- og varmebestandig.
- Download PDF for mere information.

Vedligeholdelse af Væg-/loftslampen
- Takket være det patenterede LED Magnetic-system kan armaturet fjernes med et enkelt klik, selv når lampen allerede er installeret, så den kan vaskes i brusebadet.

Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 1875 kr

Egenskaber

Om varemærket
SLAMP er et italiensk lampemærke, som blev grundlagt i 1994 af Roberto Ziliani. Med sin kombination af banebrydende teknologi og kunstnerisk deisgn, har de skabt unikke og inspirerende lamper. Virksomheden har vundet internationale priser og er blevet populære blandt designere og designelskere verden over. Hovedkontoret og produktionen er baseret i Rom.