Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Copacabana Loungestol, Sort / Leslie Stripe 020
Gubi - logotype - Rum21.dkGubi - logotype - Rum21.dk

Copacabana Loungestol, Sort / Leslie Stripe 020

DKK 11 999
Copacabana-loungestolen fra GUBI er en ny, følsomt opdateret version af originalen fra 1955. Et ikonisk loungemøbel, der er ideelt til både indendørs og udendørs brug.
Leveringstid:  2-3 uger

Copacabana Loungestol

DKK 11 999

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret

Produktinformation

Copacabana-loungestolen fra GUBI er en ny, følsomt opdateret version af originalen fra 1955. Et ikonisk loungemøbel, der er ideelt til både indendørs og udendørs brug. Løft din udendørs lounging med den udsøgte Copacabana Lounge Chair. Designet i 1955 af den legendariske Mathieu Matégot, udstråler denne stol tidløs appel med sit skulpturelle og buede design, og sædehynden lover komfort til endeløse timers afslapning. Copacabana er en oase af stil og luksus, hvilket gør den ideel til både designentusiaster og komfort-søgende.

Designet af Mathieu Matégot. Originaldesign fra 1955.

Godt at vide om Copacabana loungestolen


- Sædepude inkluderet.
- Findes i forskellige varianter.
- Designet af Mathieu Matégot.
- Fremstillet af rustfrit stål.
- Til indendørs og udendørs brug.

Egenskaber

Om varemærket
GUBI er et dansk designfirma grundlagt i 1967 af forældrene af Jacob Gubi Olsen, som i dag driver virksomheden. GUBI har en vision om at skabe tidløst design med æstetik, innovation, funktionalitet og kvalitet som nøgleord. De vil altid være i spidsen for det moderne design, der stimulerer sanserne, er smukt og funktionelt. GUBI har skabt flere moderne design klassikere i samarbejde med kendte designere som Greta Grossman og GamFratesi.