Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Diamond Gulvlampe, 72 cm

Diamond Gulvlampe, 72 cm

DKK 1 950
Vi præsenterer Diamond gulvlampen fra SLAMP, et skulpturelt mesterværk, der er et dynamisk og moderne æstetisk udtryk, der er påvirket af Brancusis ikoniske værker.
Leveringstid:  4-6 uger

Diamond Gulvlampe

DKK 1 950

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Med sit geometriske design lader denne lampe lyset smukt fremhæve de forskellige facetter og vinkler og skaber et fængslende samspil af belysning.

Lampen fås i tre dimensioner, der hver især er skræddersyet til specifikke områder, fra natborde til stuer, og den giver også mulighed for at skabe fantastiske installationer i hjemmet, når de grupperes. Omfavn lysets kunstneriske egenskaber med Diamond gulvlampen, en statementlampe, der tilføjer elegance og en spændende følelse til ethvert rum.

Fremstillet i Italien. Designet af Paolucci & Statera.

Godt at vide om Diamond gulvlampen


- Fremstillet i Italien.
- Genkendeligt, unikt design.
- Let luksus.
- Støvfri, antistatisk behandling.
- Designet af Paolucci & Statera.
- Uden brug af hverken lim eller skruer.
- UV- og varmebestandig.
- Download PDF for mere information.


Egenskaber

Om varemærket
SLAMP er et italiensk lampemærke, som blev grundlagt i 1994 af Roberto Ziliani. Med sin kombination af banebrydende teknologi og kunstnerisk deisgn, har de skabt unikke og inspirerende lamper. Virksomheden har vundet internationale priser og er blevet populære blandt designere og designelskere verden over. Hovedkontoret og produktionen er baseret i Rom.