Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Eiffel Væglampe Dobbelt 500, Sortsværtet Stål
-30%
Frama - Rum21.dkFrama - Rum21.dk

Eiffel Væglampe Dobbelt 500, Sortsværtet Stål

DKK 3 970DKK 5 672
Eiffel er en væglampe fra Frama med et æstetisk enkelt design og en praktisk dæmpningsfunktion til at skabe den perfekte atmosfære.
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

Eiffel Væglampe Dobbelt

DKK 3 970

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Oplys dit fristed elegant og enkelt med Eiffel-væglampen fra Frama. Denne raffinerede lampe er fremstillet af opalglas og udsender et varmt, blødt skær, der øjeblikkeligt giver dit rum en hyggelig atmosfære. Eiffel-væglampen er udstyret med to lyskilder og en lettilgængelig messingdæmper, der styrer lysstyrken, så du kan indstille atmosfæren præcis efter din smag. Uanset om du sidder med en bog i arbejdsværelset eller nipper til et glas midnatsvin i stuen, kan denne lampes enkelhed og funktionalitet ubesværet integreres i alle omgivelser og forbedre dit hjems komfort og stil.

Designet af Krøyer Sætter-Lassen.

Godt at vide om Eiffel væglampen


- Eiffel er værdsat for det enkle design
- Eiffel er også værdsat for den dæmpbare funktion.
- Diffust lys.
- Designet af Krøyer Sætter-Lassen.


Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 3970 kr

Egenskaber

Om varemærket
Frama er et skandinavisk designbureau med internationelle varemærker og designere. Deres produkter står for kvalitet og nyskabelse og de har som mål at blive ledende indenfor sit område. Produkterne har rene og enkle linier og er fremstillede af naturlige materialer som træ, stål, glas og kork, typiskt skandinaviskt design.