Nyheder
Belysning
Eos Bordlampe Ø35, Hvid/Hvid
-25%

Eos Bordlampe Ø35, Hvid/Hvid

DKK 610DKK 813
Øj hyggefaktoren i rummet med Eos Mini bordlampe fra Umage, designet af Søren Ravn Christensen.
Midlertidigt udsolgt

Eos Bordlampe Ø35, Hvid/Hvid

DKK 610

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!

10-50% rabat på belysning

Cyber Week hos Rum21 er her! Denne uge er sidste chance for at få op til 50 % rabat på tusindvis af produkter. Vores Cyber Week-tilbud gælder indtil den 3. december, så sørg for at få fat i årets designkup, inden ugen slutter.

Til tilbuddet
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
Åbent køb indtil 31/1-2024
Gratis fragt!

Produktinformation

Eos bordlampe fra Umage, designet af Ravn Christensen. En romantisk lampe som er fremstillet af tyndt papir og dunfjer. Lampen er fantastisk smuk og elegant og giver et flot varmt lys. For at få lampen "fluffy": Blæs fjerene med en hårtørrer. Eos leveres kun som lampeskærm, ledning og lyskilde indgår ikke. Fjerene er ægte fugledun, men ikke fra levende gæs. Citat fra leverandøren: "Ingen fjer tages fra levende gæs. Fjerene er et biprodukt fra madindustrien. Så i stedet for at bruge fjer til puder eller brænde dem, bruger vi dem som fjer-lamper."

Det anbefales at der anvendes LED lyskilder da almindelige lyskilder kan blive for varme for lampen.
Tripod Base er en 2-i-1 justerbar tripod som kombinerer genial konstruktion med et minimalistisk design. Du kan justere benene så de placeres i en "høj" eller "lav" position. Fremstillet i aluminium og kommer i farverne sort og hvid. Umage Tripod Base tilbyder god stabilitet og fleksibilitet udover den lette vægt.


Varemærket Umage er tidligere kendt som VITA copenhagen

Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 610 kr

Egenskaber

Om varemærket
Umage er et dansk firma som fremstiller belysning med skandinaviskt design. Lamperne har karakter og er fremstillede af fjer, bomuld og plastik. Firmaet blev grundlagt 2008 og har allerede sine produkter i 40 forskellige lande. Deres smukke produkter passer ind i mange hjem og stile, alt fra romantisk til industriel miljø.
Belysning Møbler Jul Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Havemøbler  Nyheder Tilbud Cyber Week 2023 Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null