Nyheder
Belysning
Flowerpot VP1 Pendel, Gråbeige
-29%
&Tradition - Andtradition&Tradition - Andtradition

Flowerpot VP1 Pendel, Gråbeige

DKK 1 270DKK 1 795
Flowerpot VP1 pendel fra &tradition med et tidløst, velgennemtænkt formsprog med sfæriske former i forskellige størrelser Giver et behageligt lys.
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

Flowerpot VP1 Pendel

DKK 1 270

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!

10-70% rabat på tusindvis af produkter

Cyber Week hos Rum21 er her! Denne uge er sidste chance for at få op til 70 % rabat på tusindvis af produkter. Vores Cyber Week-tilbud gælder indtil den 3. december, så sørg for at få fat i årets designkup, inden ugen slutter.

Til tilbuddet
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
Åbent køb indtil 31/1-2024
Gratis fragt!

Produktinformation

Flowerpot VP1 pendel fra &tradition med et tidløst, velgennemtænkt formsprog med sfæriske former i forskellige størrelser Giver et behageligt lys. Lang ledning for fleksibel ophængning. Lampen er smuk i sig selv, på en række eller i en klynge.

Originaldesign fra 1968. Designet af Verner Panton.

Godt at vide om Flowerpot VP1 pendlen


- Ikonisk design med to sfæriske former.
- Lyskilde medfølger ikke.
- Pendlen findes i forskellige farver.
- Findes også som større størrelse.
- Findes også som bordlampe.

Vedligeholdelse af pendlen
- Rengøres med en tør klud.
- Download PDF for mere information.Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 1621 kr

Egenskaber

Om varemærket
Det nordiske arv møder form. Materiale møder potentiale. &Tradition's mål er at sammenføje disse værdier til moderne design, omforme, omdefinere og genopfinde materialer, tekniker og former. &Tradition omfatter gårdsdagens mestre og talangerne som kan skabe framtidens klassikere. &Tradition tror på design som er lavet for at holde. I &Tradition's sortiment fås bl.a. lampen Flowerpot, en designklassiker skabt af den danske indretningsdesigner Verner Panton.
Belysning Møbler Jul Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Havemøbler  Nyheder Tilbud Cyber Week 2023 Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null