Nyheder
Belysning
Formakami JH3 Pendel
-33%
&Tradition - Andtradition&Tradition - Andtradition

Formakami JH3 Pendel

DKK 995DKK 1 495
Formakami pendel fra &Tradition med et nutidigt design og en traditionel fremtoning.
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

Formakami Pendel

DKK 995

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!

10-50% rabat på belysning

Cyber Week hos Rum21 er her! Denne uge er sidste chance for at få op til 50 % rabat på tusindvis af produkter. Vores Cyber Week-tilbud gælder indtil den 3. december, så sørg for at få fat i årets designkup, inden ugen slutter.

Til tilbuddet
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
Åbent køb indtil 31/1-2024
Gratis fragt!

Produktinformation

Formakami pendel fra &Tradition med et nutidigt design og en traditionel fremtoning. Den har en lampeskærm med to afrundede former og detaljer i sortbejdset egetræ for et eksklusivt indtryk. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design.

Designet af Jaime Hayon. Originaldesign fra 2015.

Godt at vide om Formakami pendlen


- Formakami er værdsat for de forskellige former
- Formakami er også værdsat for det diffuse lys.
- Pendlen findes i forskellige design.
- Fra kollektionen Formakami.
- Lyskilde medfølger ikke.
- Download PDF for mere information.


Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 1271 kr

Egenskaber

Om varemærket
Det nordiske arv møder form. Materiale møder potentiale. &Tradition's mål er at sammenføje disse værdier til moderne design, omforme, omdefinere og genopfinde materialer, tekniker og former. &Tradition omfatter gårdsdagens mestre og talangerne som kan skabe framtidens klassikere. &Tradition tror på design som er lavet for at holde. I &Tradition's sortiment fås bl.a. lampen Flowerpot, en designklassiker skabt af den danske indretningsdesigner Verner Panton.
Belysning Møbler Jul Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Havemøbler  Nyheder Tilbud Cyber Week 2023 Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null