Nyheder
Belysning
Gatto Bordlampe
-31%
Flos - logotype - Rum21.dkFlos - logotype - Rum21.dk

Gatto Bordlampe

DKK 3 142DKK 4 550
Gatto bordlampe fra Flos med et velkendt design med organiske former og et diffust lys til at skabe en blød, hjemlig atmosfære.
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

Gatto Bordlampe

DKK 3 142

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Gatto bordlampe fra Flos med et velkendt design med organiske former og et diffust lys til at skabe en blød, hjemlig atmosfære. Den har en struktur i pulverbelagt stål med en inderside og et ydre i unik beskyttende resin med transparent finish. Elektronisk lysdæmper på ledningen til at regulere lysstyrken. Et must for den designinteresserede.

Designet af Achille & Pier Giacomo Castiglioni.

Godt at vide om Gatto bordlampen


- Gatto er værdsat for det boheme design
- Gatto er også værdsat for den håndværksmæssige evne.
- Diffust lys.
- Fremstillet af beskyttende resin og stålstel.
- Lysdæmper på ledningen.
- Bordlampen kommer i forskellige størrelser.
- Fra kollektionen Gatto.


Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 3640 kr

Egenskaber

Om varemærket
Flos blev grundlagt 1962. Samme år startede firmaet produktionen af en række lamper, som blev nogle af de største klassikere indenfor italiensk industriel design. Et par af disse lamper er Arco og Splügen Brau, formgiveren af Achille og Piergiacomo Castiglioni som tak være sit tidsløse design og tekniske fordel stadigvæk produceres den dag idag.
Belysning Møbler Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Udendørsmøbler  Nyheder Tilbud Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null