Nyheder
Belysning
Gotland Plaid 130x200 cm, Gul
-20%

Gotland Plaid 130x200 cm, Gul

DKK 486DKK 607
Gotland er en plaid fra Klippan Yllefabrik med en luksuriøs blanding af lammeuld og gotlandsuld, der garanterer ekstra blødhed og en varmende fornemmelse.
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

Gotland Plaid 130x200 cm

DKK 486

10-70% rabat på tusindvis af produkter

Cyber Week hos Rum21 er her! Denne uge er sidste chance for at få op til 70 % rabat på tusindvis af produkter. Vores Cyber Week-tilbud gælder indtil den 3. december, så sørg for at få fat i årets designkup, inden ugen slutter.

Til tilbuddet
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
Åbent køb indtil 31/1-2024

Produktinformation

Gotland er en plaid fra Klippan Yllefabrik med en luksuriøs blanding af lammeuld og gotlandsuld, der garanterer ekstra blødhed og en varmende fornemmelse. Den har et klassisk design med dekorative frynser, der tilføjer et strejf af elegance til ethvert rum i hjemmet. Anvend som dekoration i din seng eller som en hyggelig detalje i din lænestol eller din sofa.

Godt at vide om Gotland plaiden


- Selvrensende egenskaber.
- Dekorative frynser.
- Gotland er værdsat for den superbløde følelse
- 75% uld.
- 25% Gotlandsuld.

Vedligeholdelse af plaiden
- Maskinvask 30°C.
- Vask seperat.
- Naturmaterialer har en tendens til at fælde.Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 516 kr

Egenskaber

Om varemærket
Familiefirmaet Klippan Yllefabrik blev startet 1879 af Jöns Petter Magnusson. Virksomheden øgede år efter år og eksisterede helt in i 80`erne og fremstillede håndvævegarn og garn til møbelstoffer. Under 70`erne blev Klippan Yllefabrik regnet som Skandinaviens mest moderne uldspinderi med ca. 100 ansatte.
Belysning Møbler Jul Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Havemøbler  Nyheder Tilbud Cyber Week 2023 Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null