Nyheder
Belysning
Gregg Piccola Pendel

Gregg Piccola Pendel

DKK 1 418
Gregg pendel fra Foscarini med et naturinspireret design i håndblæst glas med organiske former og et diffust, stemningsfyldt lys.
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

Gregg Pendel

DKK 1 418

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Gregg pendel fra Foscarini med et naturinspireret design i håndblæst glas med organiske former og et diffust, stemningsfyldt lys. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge.

Designet af Ludovica & Roberto Palomba.

Godt at vide om Gregg pendlen


- Gregg er værdsat for den asymmetriske form
- Gregg er også værdsat for det diffuse lys.
- Fra kollektionen Gregg.
- Overdel i lakeret metal.
- Designet af Ludovica & Roberto Palomba.
- Pendlen kommer i forskellige størrelser.
- Inspireret af en stor sten.

Egenskaber

Om varemærket
Foscarini er et belysningsfirma som designer typiske italienske lamper. Foscarïni kendetegnes af element som forskning og innovation, fokus på kvalitet og en produktcentreret kultur som er et resultat af god design. Virksomheden har over 2,500 forhandlere i lande som sælger deres smukke lamper.
Belysning Møbler Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Udendørsmøbler  Nyheder Tilbud Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null