Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

IC Lights C/W1 Loft/Væglampe, Sort
-34%
Flos - logotype - Rum21.dkFlos - logotype - Rum21.dk

IC Lights C/W1 Loft/Væglampe, Sort

DKK 2 562DKK 3 854
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

IC Lights C/W1 Loft/Væglampe, Krom

DKK 2 562

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

IC C/W1 lofts/væglampe fra Flos er en unik lampe fremstillet i mat sort stål. Den runde kuppel i mundblæst glas giver et diffust lys. Denne stilfulde lampe bliver en flot detalje i indretningen og skaber et smuk og hyggeligt lys. IC C/W1 lampen vil glæde dig i mange år frem. Lampen leveres uden ledning. Vær opmærksom på at glasset er mundblæst og der kan forekomme variationer samt skygger i glaskuglen. Lyskilde indgår ikke. Recommended light source: Halolux 60W E14 Eco

Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 2667 kr

Egenskaber

Om varemærket
Flos blev grundlagt 1962. Samme år startede firmaet produktionen af en række lamper, som blev nogle af de største klassikere indenfor italiensk industriel design. Et par af disse lamper er Arco og Splügen Brau, formgiveren af Achille og Piergiacomo Castiglioni som tak være sit tidsløse design og tekniske fordel stadigvæk produceres den dag idag.