Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

IC Lights T1 Bordlampe Høj, Messing
-33%
icon/arCreated with Sketch.
Klik på AR symbolet og prøv møblerne hjemme! Sådan gør du
Flos - logotype - Rum21.dkFlos - logotype - Rum21.dk

IC Lights T1 Bordlampe Høj, Messing

DKK 2 755DKK 4 083
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

IC Lights T1 Bordlampe Høj, Krom

DKK 2 755

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

IC T1 High bordlampe fra Flos. En unik bordlampe som er fremstillet i krom. Den runde form lampe i mundblæst glas giver et diffust lys. Denne stilfulde lampe bliver en flot indretningsdetalje i dit hjem samtidigt som den skaber et smukt og hyggeligt lys. Kombinationen af krom og glas er fantastisk og IC T1 lampen vil sprede glæde i mange år. Notér at glasset er i håndblæst glas og derfor kan variationer og skygger forekomme. Lampen leveres uden ledning og lyskilde. Recommended light source: Halolux 60W E14 Eco

Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 2821 kr

Egenskaber

Om varemærket
Flos blev grundlagt 1962. Samme år startede firmaet produktionen af en række lamper, som blev nogle af de største klassikere indenfor italiensk industriel design. Et par af disse lamper er Arco og Splügen Brau, formgiveren af Achille og Piergiacomo Castiglioni som tak være sit tidsløse design og tekniske fordel stadigvæk produceres den dag idag.